wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Kontakt

  • P.H.U. BACA Krzysztof Giełbaga
    Ul. Wita Stwosza 18 ,33-100 Tarnów
    NIP: 872-001-06-86
  • E-mail:sklep@arenarowery.pl
  • Telefon+ 48 508 111 094
  • Fax14 628 42 42
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00-18.00, w soboty 09.00-14.00 niedziela: nieczynne

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Systemy płatności

  • PayU
  • iMoje
  • Sandander Consumer
  • Credit Agricole Raty

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 29-05-2018
wszysko w naklepszym porządku szybko sprawnie , zamówienie złożone rano , a przesyłka następnego dnia już u mnie , rower ładnie zabiezpieczony do transportu , polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 17-05-2018
Wszystko w najlepszym porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 16-04-2018
Wszystko mega profesjonalnie . Szybka dostawa po 24 h od zamówienia towar u mnie .Szczerze polecami
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 14-12-2017
Polecam, jakość obsługi 10/10
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 21-08-2017
Polecam sklep arenarowery.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 26-06-2017
Wszystko jak najbardziej w porządku. Brak problemów w kontakcie z personelem, który był bardzo pomocny w doborze akcesoriów do zakupionego roweru. Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Włodzimierz
  • Data napisania recenzji: 25-06-2017
Bardzo sprawnie. Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 01-06-2017
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 28-05-2017
Szybkie załatwienie sprawy. Wybranie towaru, dokonanie płatności i za chwilę rower był u mnie w domu. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 28-05-2017
Polecam zakupy w sklepie. Świetny kontakt i ceny rowerów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 27-05-2017
Witam Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem, do tego bardzo szybka realizacja zamówienia.Naprawdę polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominik
  • Data napisania recenzji: 23-05-2017
Dobre rowery w atrakcyjnej cenie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 22-05-2017
Polecam gorąco. Bardzo profesjonalna firma
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania recenzji: 21-05-2017
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem w super cenie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 21-05-2017
Towar zgodny z opisem, zmiana koloru roweru na moja prośbę, szybka realizacja. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 19-05-2017
Super rower taki jak na zdjeciu albo i lepszy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl