wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Opinie o sklepie

Kontakt

  • P.H.U. BACA Krzysztof Giełbaga
    Ul. Wita Stwosza 18 ,33-100 Tarnów
    NIP: 872-001-06-86

  • E-mail:sklep@arenarowery.pl
  • Telefon+ 48 508 111 094
  • Fax14 628 42 42
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00-18.00 , w soboty 09.00-14.00 niedziela: nieczynne

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Systemy płatności

  • PayU
  • Sandander Consumer
  • Credit Agricole Raty

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 25-02-2021
rewelacyjna obsługa, super kontakt, pełen profesjonalizm.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ELZBIETA
  • Data napisania recenzji: 31-01-2021
Szybka wysylka, Rower solidnie zapakowany, Jestem zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 16-06-2020
Kontakt ze sprzedającym super...rowery w bardzo dobrych cenach.Bardzo Polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 08-06-2020
Z przyjemnością polecam! Szybka realizacja zamówienia. Dobra cena sprzętu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 18-05-2020
Polecam.Szybka obsługa, wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 21-04-2020
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 12-04-2020
Polecam zakupy w sklepie arenarowery.pl, dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka towaru.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz M
  • Data napisania recenzji: 21-03-2020
Witam sklep rewelacja kupiłem już u nich cztery rowery niesamowita atmosfera obsługa na najwyższym poziomie jeśli nie znajdziesz roweru dla siebie to sprowadzą , szczerze polecam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 29-05-2018
wszysko w naklepszym porządku szybko sprawnie , zamówienie złożone rano , a przesyłka następnego dnia już u mnie , rower ładnie zabiezpieczony do transportu , polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 17-05-2018
Wszystko w najlepszym porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 16-04-2018
Wszystko mega profesjonalnie . Szybka dostawa po 24 h od zamówienia towar u mnie .Szczerze polecami
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 14-12-2017
Polecam, jakość obsługi 10/10
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 21-08-2017
Polecam sklep arenarowery.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 26-06-2017
Wszystko jak najbardziej w porządku. Brak problemów w kontakcie z personelem, który był bardzo pomocny w doborze akcesoriów do zakupionego roweru. Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Włodzimierz
  • Data napisania recenzji: 25-06-2017
Bardzo sprawnie. Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 01-06-2017
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu